ett liv kanske

plugga, plugga, jobba, plugga, jobba, plugga, jobba, jobba, plugga.
nej, så mycket mer än så var det inte just nu.
bloggen är priotering nummer sist.
tack för mig.


 
minminmin.


citat

"om en person ignorerar dig eller inte lyssnar på dig, så behöver det inte bero på att den personen inte tycker om dig. utan det kan helt enkelt bero på att den har lite ludd i örat"
nalle puh

minimarket, jatack


en therese


den tjugoförsta september

i helgen fyllde jag 17, och ja, att fylla 17 är något som jag rekomenderar.
det var värt.
bilder säger mer än ord.



tack för en bra kväll alla!

oj, en hemsk tid

okej, jag har träningsabstinens. "vänta tills du blir frisk". tjata lite mera? jag har inte tränat på hela veckan, på grund av en förkylning. en förkylning som vägrar försvinna. kroppen är trött, smärtan finns överallt, jag kan varken andas in eller ut och nu har jag börjat hosta också. höst är ingen bra årstid. kom och rädda mig. ge mig en kram och gör mig frisk. hellst idag.

en kopp jordgubbste och boken Flyga drake väntar.

det var bättre förr




det där med att uppdatera bloggen går bra. kanske inte. inte alls.
borde jag bättra mig? möjligtvis.
här är iallafall måndagens outfit. om det var någon som ville veta. haha.

jeans: crocker
skjorta: hm

tack för kaffet.

Dagens astro



Jungfru:
Idag vill du inte prata med en vän eftersom det kan leda till missförstånd. Du har svårt att hålla dina känslor i styr och du vill inte riskera att såra din vän i onödan.

pappakväll

igår var en sån där dag som alla behöver ibland. när man bara är glad.
några trevliga minuter på stan med klara. inköp: vantar och strumpbyxor. jag sa hejdå till klara och gick ner till kickis lägenhet och möttes av pappa. min pappa. jag tycker om honom, megamycket. vi lagade mat och gick på bio, jag, pappa och kicki. patrik 1,5 var filmen vi såg. tumme upp till den, faktiskt.

när jag kom hem var det datorn och deepshit-snack med en underbar vän. det behövdes. det var tungt, men det behövdes. tack!

nej

bara ett gigantiskt nej till förkylning. till min förkylning som vägrar ge sig. i över en veckas tid har jag vaknat upp utan röst, med sprängande huvudverk, smärta i hela kroppen. när går det över? nu tack. men nej, tydligen inte. jag vill vara pigg, glad och alldeles sprallig. springa runt och skratta hela dagarna. istället sitter jag still, har en kropp som känns tyngre än hus, och den glada energin är obefintlig. det är jag, och resten av höstsverige.

okej, ge mig vinter, kyla, snö och en dag på fjället. ge mig sol, frusna fingrar och en glittrande backe. ge mig glädje, skratt och lekande ögon. lär mig åka snowboard. drick oboy mitt i backen med mig. gör mig till den lyckligaste du vet.

det här var en bra dag



galet snyggt. erkänn, du vill vara som oss!

en brinnande känsla

känslan av att inte ha några krafter kvar. att ligga still på ett golv och andas i takt med avslappnande musik. att veta att jag har gett allt jag kan för att få en utmattande kick. att känna suget efter att göra om det tusentals gånger. att utmana mig själv för att se vad jag går för. att koppla bort livet och fokusera på att kämpa. att vara mentalt utvilad. att vara stolt över mig själv. att veta att jag kan. att nå ett mål. att tillbringa två timmar i en kravfri oas.
känslan av att träna.

you made my day



en brev på posten, ett skrik: simon! vi ska till coop, en cykeltur i 190 km/h. ett packet, en nalle och ett brev. det går inte att förklara hur glad jag blev. det går inte att förklara känslan när jag öppnade kartongen och såg en vacker nalle. det går inte att förklara hur mycket jag älskar honom. min min min, bara min edvin.

nu är det bara 15 veckor och 4 dagar kvar.
tiden går fort.
snart kommer han hem.
snart blir jag obeskrivligt glad.

RSS 2.0